Tor­tel­lo­ni­sa­la­de met ge­rook­te kip
Vertalen
Zoeken

Tor­tel­lo­ni­sa­la­de met ge­rook­te kip

2 bakken tortelloni verdi (con ricotta e spinaci, a 250 g)
2 x 250 g cherry tomaten
2 gerookte kipfilets
2 zakken rucola (a 75 g)
5-6 el sladressing balsamico (fles a 270 ml)
150 g pittige oude kaas (bijv. Grana Padano, stukje)
16 groene olijven met knoflook (potje 240 g)

Bereiden
Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer intussen de tomaten en snijd de kipfilet in stukjes. Schep de tomaten, kipfilet en rucola om met de balsamicodressing. Giet de pasta af en laat afkoelen. Schaaf de kaas in grove krullen of rasp grof. Halveer de olijven en meng deze met de pasta losjes door de salade. Verdeel de pastasalade over 4 borden en strooi de kaaskrullen erover. Serveer lauwwarm.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Hoe laat is het