Paint shop pro

Vroeger had ik een hele leuke hobby waar ik elke dag mee bezig kon zijn. Creaties gemaakt met het programma Paint shop pro. 

Eerst waren het frame's om een plaatje heen en later digiscrap. Ik volgde er ook echt lesjes voor. 

Later maakte ik er stationery's (achtegrondjes om je email op te leuken) van voor Outlook express en mooie html scripts met special effects die ik zelf had leren schrijven. Ik had er een website van waar ze gedownload konden worden en later ook met bijpassend naamkaartje (die kon worden aangevraagd) die als handtekening kon worden gebruikt. 

Ze gingen de hele wereld over.

Helaas verdween Outlook express en met de nieuwe emailprogramma's konden ze niet meer gebruikt worden. 

Ik heb nog wel incredimail geprobeerd maar dat was niet helemaal mijn ding en daar was ook niet echt vraag naar. Ik moest op zoek naar een andere hobby (en die vond ik gelukkig vrij snel hoor) 

Nu heb ik weer na lange tijd weer eens een frame gemaakt om een plaatje heen en ik moet zeggen dat het toch wel weer heel leuk was om te doen. 

Copyright © 2022. All Rights Reserved.