Goese Sas

Het Goese Sas ligt aan de Oosterschelde bij Wilhelminadorp (gemeente Goes) Je kunt er heerlijk wandelen Hier een kleine impressie (het was te koud om de hele route te lopen) van de route richting Kattedijke

Fijne pasen

Iedereen een hele fijne pasen

 

 

 

Winter

Eindelijk is het dan echt winter. Het is koud en het heeft behoorlijk gesneeuwd. Toch wel weer eens leuk om dit mee te maken. De winters stellen tegenwoordig niet zo veel meer voor. Ons uitzicht is prachtig. 

 

Noordzee strand

Wij zijn regelmatig op het strand te vinden met ons hondje. We hebben hier in Zeeland prachtige stranden. Dit is het Noordzee strand vlak bij Deltapark Neeltje Jans (ook een aanrader om eens te bezoeken.) Bij dit strand mag je het hele jaar door gratis parkeren. Wij komen hier graag. In de winter is het heerlijk wandelen en na de wandeling kun je nog even lekker wat drinken bij strandtent Atlantis. Je kunt hier overigens ook heerlijk eten. Het is ook een leuke plek om zeehonden te spotten. Ze liggen vaak op de potons die je ziet liggen voor je het strand op loopt. Om op het Noordzee stand te komen rij je over de stormvloedkering.

Update

Ik heb mijn blog een beetje verwaarloost het afgelopen jaar. Het was natuurlijk ook niet echt een leuk jaar wat corona betreft. Wij zijn gelukkig tot op heden allemaal gezond gebleven en we hebben ook allemaal gewoon ons werk. Hopelijk wordt dit jaar een stuk beter. 

Trick or treat

Halloween is weer in aantocht. Ik ben gek op halloween en moest er natuurlijk even een scrapje van maken. 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.