Storm Eunice

Door de storm ben ik vandaag ook veel eerder vrij dan gepland. Ik heb dan wel een praktijk aan huis maar het is voor mijn klanten niet verantwoord om te komen. De afspraken zijn daarom ook verzet.

Mijn man moest wel naar zijn werk maar gelukkig is die veilig aangekomen en onze zoon wordt zo van zijn werk thuis gebracht. 

Hopelijk gebeuren er niet al te veel ongelukken. Volgens bronnen zijn de Oosterschelde kering en de Zeelandbrug afgesloten voor alle verkeer. 

 
Foto Omroep Zeeland

Fijne valentijnsdag

Iedereen een fijne valentijnsdag.

Koude zondag

Brrr het is behoorlijk koud buiten. Het enige wat we vandaag gedaan hebben is een rondje gelopen met ons hondje en verder zijn we lekker bij de warme kachel gebleven. Ik ben nog wel aan het knutselen geweest. 

Regenachtige zondag

Wat moet je doen als het een regen- en stormachtige zondag is en zelfs ons hondje wil niet naar buiten haha.
Nog maar een paar creaties gemaakt met paint shop pro. Ik heb echt de smaak weer te pakken. 

 

Paint shop pro

Vroeger had ik een hele leuke hobby waar ik elke dag mee bezig kon zijn. Creaties gemaakt met het programma Paint shop pro. 

Eerst waren het frame's om een plaatje heen en later digiscrap. Ik volgde er ook echt lesjes voor. 

Later maakte ik er stationery's (achtegrondjes om je email op te leuken) van voor Outlook express en mooie html scripts met special effects die ik zelf had leren schrijven. Ik had er een website van waar ze gedownload konden worden en later ook met bijpassend naamkaartje (die kon worden aangevraagd) die als handtekening kon worden gebruikt. 

Ze gingen de hele wereld over.

Helaas verdween Outlook express en met de nieuwe emailprogramma's konden ze niet meer gebruikt worden. 

Ik heb nog wel incredimail geprobeerd maar dat was niet helemaal mijn ding en daar was ook niet echt vraag naar. Ik moest op zoek naar een andere hobby (en die vond ik gelukkig vrij snel hoor) 

Nu heb ik weer na lange tijd weer eens een frame gemaakt om een plaatje heen en ik moet zeggen dat het toch wel weer heel leuk was om te doen. 

Noordzee strand

Vandaag heerlijk naar het strand geweest met ons hondje iets wat we vaak proberen te doen in het weekend. 

We hebben hier in Zeeland prachtige stranden. Dit is het Noordzee strand op het voormalig werkeiland Neeltje Jans. Bij dit strand mag je het hele jaar door gratis parkeren. 

In de winter is het heerlijk wandelen. Het is ook een leuke plek om zeehonden te spotten. Ze liggen vaak op de pontons die je ziet liggen voor je het strand op loopt. Om op het Noordzee stand te komen rij je over de stormvloedkering.

In de zomer is het hier trouwens ook heerlijk recreëren.

Copyright © 2022. All Rights Reserved.